Over ons

CADECA bouw en CADECA dakkapellen

is een jong en dynamisch bedrijf met ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen en dakramen. Wij streven naar kwaliteit met oog voor details.

Ons motto: "U wenst en wij realiseren"

Wij plaatsen zowel prefab (gemaakt in werkplaats en geplaatst in een dag) en traditionele dakkapellen die bij u thuis ter plekke worden vervaardigd. Dakkapellen van een hoge kwaliteit en voor een betaalbare concurrerende prijs. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Door het laten plaatsen van een dakkapel of een dakraam creŽert u op uw kamer/zolder veel extra ruimte en licht. In een dag meer ruimte en licht en dat voor een aantrekkelijke prijs. De prijzen van de dakkapellen vindt u op deze site.

Verder verrichten wij allerhande timmer- en renovatiewerkzaamheden. Op foto's onder projecten kunt u zien dat wij ook voor grotere klussen, zoals gevelbekleding ruim ervaring hebben opgedaan.

Op deze internet site kunt u alle informatie vinden m.b.t. onze werkzaamheden. Van het plaatsen van een dakraam tot het in een dag aanbrengen van een dakkapel dan wel het uitvoeren van een renovatie of andere timmerwerkzaamheden.
Mocht het zijn dat u na het bekijken van de site nog vragen heeft, schroom dan niet om deze aan ons te stellen. Ons adres-/contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina van deze site.